cum ne putem decora casa cu perdele potrivite

Cum ne putem decora casa cu perdele potrivite

Perdele potrivite? Totul este relativ, în funcție de designul fiecărei case. Ce se potrivește prietenei tale probabil, nu se va potrivi și în livingul tău sau invers.

Un mare designer interior spunea că: asigură-te că vei cheltui bani pe perdele potrivite casei și stilului tău de viață, fără să ții cont de părerea celorlalți.

Perdelele fac o cameră, este adevărat – dar numai atunci când sunt alese corect, când sunt perdele potrivite. Când vine vorba de alegerea lor, trebuie să ții cont de multe criterii de selecție, precum: culoare, țesătură, lungime, textură, realizate la comandă sau achiziționate standard. Pe lândă acestea, mai e nevoie de galerii și, după caz, de draperii.

Cu cât ai de luat mai multe decizii sau vei avea mai multe opțiuni de a alege, cu atât situația va deveni mai compleșitoare. Din acest motiv, atunci când cauți să alege perdele potrivite, trebuie să ai în vedere câteva elemente clar stabilite, după care te vei ghida.

Culoare și fabricatie pentru perdele potrivite

Aceste două elemente sunt criterii esențiale de selecție, deoarece materialul va dicta cât de rezistente sunt în timp, iar culoara va influența decisiv aspectul. De asemenea, asigură-te că țesătura acestor perdele potrivite nu va fi afectată în timp de lumina razelor de soare.

Lungime pentru perdele potrivite casei tale

De obicei, galeriile suspendate deasupra geamurile vor da un efect de grandoare camerei, va părea mai înaltă și mai mare. De obicei, designerii atârnă perdelele cu cel puțin 10 centimetri deasupra cadrului ferestrei. În schimb, alții aleg perdele exclusiv pe sticla geamului.

În ceea ce privește lățimea, câtă lățime va avea geamul, vei avea nevoie de dublu lățime pentru perdele potrivite.

Dacă nu ai idei cu privire la ce tip de perdele potrivite ar fi ideale pentru casa ta, apelează la un expert, care să te ajute cu privire la alegerea culorii, texturii, lungimii și lățimii acestora.

La Stilcortinas oferim consultanță gratuită în alegerea tipurilor de perdele potrivite.

 

Call Now Button
0
    0
    Cos
    Cosul este golInapoi la magazin
    Scroll to Top