cum să alegi perdele pentru bucatarie

Cum să alegi perdele pentru bucatarie

Alegerea unor perdele pentru bucatarie poate reprezenta o sarcină mai dificilă decât alegerea perdelelor pentru restul casei, tocmai din pricina faptului că este o cameră mai sensibilă, unde trebuie urmăriți mai mulți factori.

Întrucât perdele penbtru bucatarie sunt disponibile într-o gamă variată de nuanțe și texturi, trebuie să vă definiți cu grijă nevoia și desingul dorit, în funcție de piesele de mobilier.

De exemplu, dacă geamul de la bucătărie are acces spre o zonă intens circulată, s-ar putea să ai nevoie de intimitate. Din acest motiv, optează pentru niște perdele pentru bucatarie cu țesături mai grele, mai deasă.

Dacă, în schimb, ai nevoie de lumină, orientează-te spre perdele pentru bucatarie aerisite, de culori deschise și țesături rare. De asemenea, dacă perdeaua este apropoape de zona aragazlui, este indispensabil să alegi un material care nu se aprinde.

Pe de altă parte, dacă bucătăria are deja o tematică aleasă, după culoarea pereților, a pardoselii și a mobilierului, va trebui să alegi perdele pentru bucatarie care să se integreze perfect în decor.

Dacă ai culori neutre, va trebui să păstrezi aceeași neutralitate. De obicei, pentru acest stil, te poți orienta spre culori bej, pastel sau alb. De obicei, ai la dispoziție monstre de culori și texturi care te vor ajuta să iei decizia potrivită.

Atunci când vine vorba de modele de perdele pentru bucatarie, viziunea și stilul fiecărei persoane poate fi complet diferit. Se pot alege texturi neutre, unii aleg romburi, alții cercuri, unii pătrate, alții linii. Nu există un standard și un trend din acest punct de vedere.

Indiferent de alegere, ai la dispoziție o sumedenie de furnizori de perdele pentru bucatarie care te vor ajuta să faci cea mai bună alegere și care îți vor înfăptui ideea finală, fie ea clasică, retro, modernă sau artistică.

Stilcortinas este unul din furnizorii care oferă produse de calitate și țesături de înaltă clasă, la prețuri accesibile, la perdele pentru bucatarie.

 

 

Call Now Button
0
    0
    Cos
    Cosul este golInapoi la magazin
    Scroll to Top