draperii moderne pentru un living de vis

Draperii moderne pentru un living de vis

Perdelele dar și unele draperii moderne, sunt parte din designul unei încăperi, indiferent că este vorba de camera de zi, dormitor sau bucătărie. Acestea au rolul de a crea o atmosferă placută, iar de cealaltă parte sunt un decor incredibil de frumos.

Tocmai din acest motiv, este important să alegi perdele și draperii care să fie pe gustul tău și care să se potrivească cu întreg decorul camerei. De obicei, atunci când decorezi o încăpere, adaugi particularități din caracterul și felul tău de a fi.

Există diverse tipuri de draperii moderne, pentru toate gusturile și buzunarele. Unele dintre draperii moderne ele pot fi în culori vii, pastelate, altele pot avea un model diferit, cu nuanțe mai sobre dar elegante în același timp.

Stilcortinas vă pune la dispoziție orice model de draperii moderne, în diverse culori, mărimi, materiale și modele. Asigură-te doar că vei obține efectul dorit al camerei de zi și că va avea un aspect plăcut și cu bun gust.

Perdele și draperii moderne pot adăuga un plus de confort sau grandoare camerei. În același timp, acestea trebuie să se potrivească cu mobilierul camerei, să fie în aceleași tonuri de culoare. Dacă se folosesc culori diferite sau care nu sunt complementare, efectual s-ar putea să fie unul încărcat, de aglomerare.

Materialele folosite pentru draperii moderne sunt de cea mai bună calitate, construite din finisaje moderne, care se vor potrivi cu orice tip de galerie vei alege. Optează pentru culori deschise dacă ai nevoie de luminozitate și efect de spațialitate, sau draperii moderne de culoare închisă pentru a bloca lumina intrusivă.

draperii moderne

Perdele și draperii moderne, de obicei, îmbină perfect funcționalitatea cu moda, pentru orice decor interior. Astfel, optând pentru draperii moderne poți transforma livingul într-o ambianță perfectă pentru servit cafeaua, luat masa sau cinema, un mediu ideal pentru întreaga familie.

Impresionează-ți familia și prietenii cu designul chic al casei tale, alegând perdele și draperii moderne Stilcortinas Sibiu.

Call Now Button
0
    0
    Cos
    Cosul este golInapoi la magazin
    Scroll to Top