lunar ten

Perdele Gusterita

PERDELE Gusterita Sibiu de CALITATE

Perdelele de calitate pentru dormitor nu creează doar un paradis privat, ci și adaugă un stil caracteristic și personal. Indiferent dacă ești în căutarea unor perdele tip baldachin, perdele romane sau plisee, oricare din acestea va adăuga un plus de personalitate camerelor tale.

PERDELE Gusterita Sibiu de CALITATE

Chiar și un dormitor modest poate ieși în evidență prin rafinanament și bun gust prin alegerea unor perdele de calitate de tip baldachin. Acest tip de perdele format dintr-o galerie de lemn sau metal, pe care atârnă perdele de calitate, bine alese cu designul dormitorului. Suplimentar, de regulă se adaugă și draperii, care sunt prinse de o parte și de alta a geamului.

PERDELE Gusterita Sibiu de CALITATE

Aceste tipuri de perdele de calitate oferă o notă de romantism și eleganță în același timp. De obicei, perdele de calitate se aleg de culoare deschisă, cum ar fi cremul sau albul, cu țesătură permeabilă pentru lumină. În schimb, draperiile se aleg de culoare mai închisă, adesea colorate, cu o țesătură impermeabilă de soare, pentru a le putea trage în caz că dorești întuneric chiar și pe timpul zilei.

PERDELE Gusterita Sibiu de CALITATE

De obicei, perdele de calitate din dormitor reprezintă stilul feminin, de regulă bărbații nu au nicio implicare în alegerea tipului de perdea din dormitor. Din acest motiv, în mod regulat, dormiorul reprezintă stilul femeii care locuiește în acea casă.

PERDELE Gusterita Sibiu de CALITATE

De obicei, majoritatea doamnelor preferă stilul modern pentru perdele de calitate, unde predomină forme geometrice precum linii orizontale sau verticale, dungi sau motive florale.  Formele geometrice, de obicei, echilibează stilul feminin cu cel masculin, mai ales pentru acele dormitoare matrimoniale. Categoric însă, într-un dormitor este nevoie și de perdele sau draperii care nu permit pătrunderea luminii în interior pe timpul zilei.

PERDELE Gusterita Sibiu de CALITATE

Indiferent de alegere, perdele de calitate pentru dormitoare vă oferă ocazia de a vă defini și exprima stilul. Indiferent dacă alegi un model geometric trendy sau floral tradițional, dormitorul va fi o reflecție și un refugiu pentru odihna plăcută, prin alegerea corectă a unor perdele de calitate.

PERDELE Gusterita Sibiu de CALITATE

STIL CORTINAS – STRADA Doamna Stanca, NR.11 B , BL 1 , SC 1, Parter

Loc . Selimbar, Jud. Sibiu .

Persoana de contact: Hosu Ioana

Tel: 0767494969

e-mail: vanzari@stilcortinas.ro

Program: L-V :11-18 

[ux_slider] [ux_banner height=”600px” bg=”18209″ border=”2px 2px 2px 2px” border_margin=”10px 10px 10px 10px” border_style=”dashed”] [text_box width=”57″ width__sm=”84″ scale__sm=”111″ animate=”flipInY” position_x=”50″ position_y=”50″]

REDUCERI

Am dat startul reducerilor de vara

[gap height=”23px”] [button text=”DRAPERII” color=”white” link=”https://www.stilcortinas.ro/categorie-produs/draperii/”] [button text=”Perdele” color=”white” link=”https://www.stilcortinas.ro/categorie-produs/perdele/”] [button text=”Tapet” color=”white” link=”https://www.stilcortinas.ro/categorie-produs/tapet/”] [/text_box] [/ux_banner] [ux_banner height=”600px” bg=”18868″ bg_pos=”84% 0%” border=”2px 2px 2px 2px” border_margin=”10px 10px 10px 10px” border_style=”dashed”] [text_box width=”50″ position_x=”50″ position_y=”50″ bg=”rgba(27, 25, 25, 0.39)”]

Prinde ofertele noastre

Comanda acum si beneficiezi de super ofertele noastre!

[button text=”Vezi toate ofertele” color=”white” style=”outline” link=”https://www.stilcortinas.ro/magazin/”] [/text_box] [/ux_banner] [/ux_slider]

[title style=”bold-center” text=”Cele mai recente”]

[ux_products orderby=”sales” show=”onsale”]

[title style=”bold-center” text=”Draperii”]

[ux_products type=”row” cat=”83″ products=”4″ orderby=”sales” ]

[title style=”bold-center” text=”Perdele”]

[ux_products type=”row” cat=”8″ products=”4″ orderby=”sales” ]

[ux_banner height=”407px” bg=”18020″ bg_color=”rgb(18, 18, 18)” bg_overlay=”rgba(0, 0, 0, 0.36)” bg_pos=”79% 0%” parallax=”1″ border=”2px 0px 2px 0px” border_margin=”10px 0px 10px 0px” border_style=”dashed” border_color=”rgba(255, 255, 255, 0.22)”] [text_box width=”47″ position_x=”50″ position_y=”50″]

Oferim solutii personalizate

Suna si programeaza o intalnire

[gap height=”32px”]

0767.494.969

[/text_box] [/ux_banner]

[title style=”bold-center” text=”Tapet”]

[ux_products type=”row” cat=”84″ products=”4″ orderby=”sales” show=”onsale”]

[title style=”bold-center” text=”FOTOTAPET”]

[ux_products type=”row” cat=”85″ products=”4″ orderby=”sales”]

[title style=”bold-center” text=”Cauta in categorii”]

[ux_product_categories depth=”1″ depth_hover=”4″]

[gap height=”58px”]

[title style=”bold-center” text=”Ultimele stiri”]

[blog_posts columns=”3″ depth=”1″ depth_hover=”4″ image_height=”181px” text_padding=”0px 0px 0px 0px”]

Call Now Button
0
    0
    Cos
    Cosul este golInapoi la magazin
    Scroll to Top