perdele ieftine de calitate – lucruri de luat în calcul

Perdele ieftine de calitate – lucruri de luat în calcul

Atunci când dorești să cumperi perdele ieftine de calitate, indiferent de suma de bani cheltuită, asigură-te că ai ales cea mai bună opțiune pentru geamurile casei tale.

Cum ar spune orice designer interior, perdelele fac diferența dintr-o încăpere – dar numai atunci când sunt alese corect. Când vine vorba de alegerea tipului de perdea, se ține cont de țesătură, culoare, textură, lungime, căptușeală, galerie, realizate la comandă sau luate la dimensiune standard, cu sau fără rejansă și așa mai departe.

Luarea unei decizii poate fi compleșitoare – să investești în perdele scumpe sau să alegi niște perdele ieftine – pentru că sunt foarte multe de luat în calcul, cu atât mai mult cu cât ai și un buget predefinit pentru alegerea unor perdele ieftine, dar de calitate.

Pentru asta, apelează la specialiștii noștri stilcortinas pentru alegerea tipului de perdea potrivită, pentru reducerea variantelor în funcție de necesitate, la prețuri super accesibile, cu variații de la perdele ieftine la perdele și draperii de lux.

Perdele ieftine – culoare și material

Materialul este un criteriu elementar pentru variante din două categorii diferite – perdele ieftine sau mai scumpe, pentru că acesta va dicta durabilitatea ei. Dacă sunt prea grele, materialul se poate despica în timp – dacă sunt prea ușoare, nu vor cădea bine pe geam. Pentru a arăta perfect, o perdea pe geam trebuie să fie ca un acordeon, să fie lăsată să curgă, de sus până jos. Dac prinde un gol undeva, perdeaua nu va arăta frumos pe geam.

În privința lățimii, de obicei, câtă lățime are geamul, perdeaua se va cumpăra dublu.  În ceea ce privește culoarea, în timp perdelele se trag de la soare.

Pentru camerele care primesc mai multă lumină după-masa, este recomandat să optați pentru perdele din fibre artificiale, pentru că fibrele naturale, precum mătasea sau bumbacul, se vor deteriora în timp de la soare. Dacă vă place materialul, se poate opta pentru poliester.

Pentru sobrietate și eleganță trebuie alese draperii de culori mai închise. De exemplu, în dormitor se poate alege o perdeluță albă, simplă, pentru zi, cu o draperie închisă, prin care nu pătrunde lumina.

În plus, indiferent dacă alegeți perdele ieftine sau scumpe, nu vă fie teamă să îndrăzniți la culori puternice – este o modalitate foarte bună de a adăuga personalitate și interes într-o cameră îndrăzneață.

Doar la stilcortinas găsești calitate superioară la perdele ieftine.

Call Now Button
0
    0
    Cos
    Cosul este golInapoi la magazin
    Scroll to Top